Zwitserland
Regio selecteren
sluiten
Continenten
Landen
Macroregio's
Kantons
Toeristische regio's

Bergrestaurants, hutten 4 Vallées – Verbier/​La Tzoumaz/​Nendaz/​Veysonnaz/​Thyon

Horecagelegenheden in het skigebied 4 Vallées – Verbier/​La Tzoumaz/​Nendaz/​Veysonnaz/​Thyon

Skiresort.be Beoordeling

Testresultaat

4 van de 5 sterren

Beoordeeld door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden.
Zo wordt er beoordeeld


Horecagelegenheden (skihutten, restaurants, pauzeren in het skigebied) 4 Vallées – Verbier/​La Tzoumaz/​Nendaz/​Veysonnaz/​Thyon

In het hele skigebied van Les Quatre Vallées zijn restaurants en berghutten verspreid te vinden. Ook bij de dalstations kun je terecht voor een hapje en een drankje. In de restaurants en hutten worden voornamelijk specialiteiten uit Wallis, kaas en fondues geserveerd. Je kunt er echter ook het typische skiërsmaal krijgen. Bij Ethérolla en Greppon Blanc zouden extra horecagelegenheden nog een aanvulling zijn.

30 bergrestaurants & skihutten


Horecagelegenhedentip

Les Chottes

Bij de sleeplift Les Chottes op 2210 m

De gerenoveerde voormalige alp ligt midden op de skipistes met een uitzonderlijk panorama. Er zijn typische Walliser specialiteiten: kaastoast, fondues, jager-rösti en bergmacaroni.

Naar de website


Les Gentianes

Tussen Verbier en Nendaz op 2950 m

Het grootste berghotel van de Alpen biedt een perfecte combinatie van skiën en culinaire genoegens. Het restaurant serveert een dagschotel, een soepbar, pasta, kipnuggets of witte worstjes. De lounge biedt Entrecôte "Cafe de Paris" op reservering.


Chalet Carlsberg

Het restaurant bevindt zich aan de Attelas-piste.

Het gourmet-terras aan de Attelas-piste in Verbier biedt een spectaculair uitzicht. De specialiteit bestaat uit gastronomische lekkernijen, zoals vlees op een hete steen of een heerlijk rundertartaar.


Igloo du Mont-Fort

De hoogste iglo-bar van Europa (3330 m boven zeeniveau) op de Mont-Fort

Met een prachtig panoramisch uitzicht op de Alpen geniet je van een typisch kaasfondue. De iglo is erg klein en gezellig. Op koude dagen is het moeilijk om een plekje te bemachtigen.

Naar de website


Berghuttentip

Les Caboulis

Op de afdaling naar Veysonnaz

Authentiek decor in een voormalige alpenhut. De specialiteiten zijn: kaasfondue - naturel, tomaat, paddenstoelen, kruiden, geit. Vleesfondue - bourguignonne, chinoise, bacchus. Walliser gerechten, raclette en een grote selectie lokale wijnen.

Naar de website






Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden

Criteria gericht aansturen
Belangrijkste beoordelingscriteria
Overige beoordelingscriteria
Bijzondere beoordelingscriteria
Tips voor de skivakantie