Moving Carpets – Transportbanden


De revolutie op het gebied van skilessen: Sunkid Moving Carpet of transportband, kleine liften, Rotondo-carrousel, Sunny Stuff enz.

Revolutie op het gebied van skilessen:

De firma Sunkid heeft door de ontwikkeling van de Sunkid Moving Carpets/transportbanden een revolutie teweeggebracht op het gebied van skilessen.

 

Sunkid is in 1996 ontstaan uit een werkgroep van gerenommeerde liftondernemingen en skischolen. Men erkende de noodzaak de klassieke skilessen nieuwe impulsen te geven door een veilig en comfortabel transportsysteem. Sindsdien maakt het ‘Moving Carpet’ de eerste schreden op skigebied mogelijk een eenvoudiger onder het motto ‘Plezier in de sneeuw door veiligheid en comfort’.

Sunkid Moving Carpet-Transportband

De Sunkid Moving Carpet-transportband is aanvankelijk alleen gebruikt voor kleine kinderen. Maar al snel zag men de enorme voordelen van dit transportsysteem. In de daaropvolgende jaren werden de systemen steeds langer, sterker en comfortabeler.

 

Inmiddels worden wereldwijd meer dan 3700 Sundkid Moving Carpet-transportbandsystemen bij de meest uiteenlopende toepassingen met succes ingezet. De ‘High-Speed’ Moving Carpets bereiken zelfs snelheden van wel 1,2 m/sec.

Sunkid liften

Als andere transportsystemen van de firma Sunkid zijn wereldwijd meer dan 4000 kleine liftinstallaties in bedrijf. Toepassingbereik: naast de skischool terreinen ook de liften van en naar het skigebied, oefenhellingen of Funparks.

Sunkid Rotondo-carrousel

Op basis van ervaring opgedaan in de praktijk zijn bovendien buiten de transportsystemen ook nog de Sunkid Rotondo Ski- en Tubingcarrousel ontwikkeld. Bij de skischolen als leerhulp of als tubingcarrousel puur voor de lol!!!

Sunkid Sunny Stuff

Met het programma Sunny Stuff biedt Sunkid de modernste skischoolhulpmiddelen, figuren van massief schuimrubber, wilde dieren, 3D-figuren voor een stemmige decoratie of nieuwe plezierelementen zoals rails, loop en wave.

Meer over Sunkid

Meer informatie over de specialist voor innovatieve vrijetijdstechniek vindt u op www.sunkidworld.com

 

Contact

Sunkid GmbH

Industriezone 39

6460 Imst

Oostenrijk

Tel.: +43/ 5412/ 68131

E-mail: info@sunkidworld.com

Website: www.sunkidworld.com