Testresultaat Grootte (1/18) Pisteaanbod (2/18) Liften (3/18) Sneeuwzekerheid (4/18) Pistepreparatie (5/18) Bereikbaarheid, parkeren (6/18) Oriëntatie (7/18) Netheid (8/18) Milieuvriendelijkheid (9/18) Vriendelijkheid (10/18) Horecagelegenheden (11/18) Après-ski (12/18) Accommodatieaanbod (13/18) Gezinnen & kinderen (14/18) Beginners (15/18) Gevorderden, off-piste skiërs (16/18) Snowpark (17/18) Langlaufen (18/18) Conclusie
Beoordeeld door Skiresort.be , 's werelds grootste testportaal van skigebieden. Zo wordt er beoordeeld
Horecagelegenheden (skihutten, restaurants, pauzeren in het skigebied) Gschwandtkopf – Seefeld Het skigebied Gschwandtkopf biedt een goede mix van berghutten en restaurants.
4 bergrestaurants & skihutten
Horecagelegenhedentip Sportalm Bij het dalstation Gschwandtkopf
De Sportalm overtuigt met Tiroolse lekkernijen, die geserveerd worden in de gezellige, Tiroolse ruimtes of op het zonneterras.
Naar de website
Sir Henry Brasserie Bij het bergstation van de 4-persoons stoeltjeslift Gschwandtkopf
Het luxehotel Sir Henry biedt overdag een brasserie in een informele stijl voor skiërs. ’s Avonds wordt er fine dining op hoog niveau gevierd.
Berghuttentip Sonnenalm Net onder de top van de Gschwandtkopf
De gezellige Sonnenalm biedt Tiroler lekkernijen. Voor zonaanbidders is er een groot terras en bij sneeuwval zorgt de open haard in de knusse stube voor warmte.
Topbergrestaurants/-hutten
9 sterke punten van dit skigebied
Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden
Een ogenblik geduld a.u.b. en venster niet sluiten. Bestand wordt verzonden.
Testresultaat Grootte (1/18) Pisteaanbod (2/18) Liften (3/18) Sneeuwzekerheid (4/18) Pistepreparatie (5/18) Bereikbaarheid, parkeren (6/18) Oriëntatie (7/18) Netheid (8/18) Milieuvriendelijkheid (9/18) Vriendelijkheid (10/18) Horecagelegenheden (11/18) Après-ski (12/18) Accommodatieaanbod (13/18) Gezinnen & kinderen (14/18) Beginners (15/18) Gevorderden, off-piste skiërs (16/18) Snowpark (17/18) Langlaufen (18/18) Conclusie
Criteria gericht aansturen
Belangrijkste beoordelingscriteria
Overige beoordelingscriteria
Bergrestaurants, hutten, horecagelegenheden Bijzondere beoordelingscriteria