Horecagelegenheden (skihutten, restaurants, pauzeren in het skigebied) Les Portes du Soleil – Morzine/Avoriaz/Les Gets/Châtel/Morgins/Champéry
De eetgelegenheden zijn overal in het skigebied verspreid. Meer dan 100 skihutten en restaurants, meestal met prachtige zonneterrassen, staan tot beschikking van de wintersporters. Er wordt veel waarde gehecht aan lokale specialiteiten.
90 bergrestaurants & skihutten
Horecagelegenhedentip
La Fruitière des Perrières
In het dorp van Les Gets
De kaasmakerij van Perrieres is werkelijk een begrip in Les Gets. Ze bestaat al bijna honderd jaar en hier worden voortreffelijke, lokale kaassoorten geproduceerd (Tomme de montagne, Reblochon, Raclette…) die ter plaatse en tijdens het seizoen als Savoyaardse specialiteiten in de charmante, authentieke herberg geproefd kunnen worden. Aan het hoofd van deze kaasmakerij staat Miti. Deze jonge en enthousiaste Japanner besloot naar Frankrijk te komen en een landbouwopleiding te volgen, nadat hij tijdens de Tour de France de beelden van de Alpen op de Japanse televisie had gezien.