Zweden
 • Fjällby – Björkliden
  • Wereldwijd
  • Europa
  • Zweden
  • Noord-Zweden
  • Norrbotten
  • Zweeds-Lapland
Regio selecteren
sluiten
Continenten
Landen
Landsdelen
Provincies
Toeristische regio's
Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topsneeuwzekerheid

Het skigebied Fjällby – Björkliden is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de topsneeuwzekerheid. In de beoordeling van het seizoen 2020/2021 kreeg het skigebied in de categorie "Sneeuwzekerheid" met 5 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Toppistepreparatie

Het skigebied Fjällby – Björkliden is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de toppistepreparatie. In de beoordeling van het seizoen 2020/2021 kreeg het skigebied in de categorie "Pistepreparatie" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topbereikbaar en -parkeren

Het skigebied Fjällby – Björkliden is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de topbereikbaarheid en -parkeermogelijkheden. In de beoordeling van het seizoen 2020/2021 kreeg het skigebied in de categorie "Bereikbaarheid, parkeermogelijkheden" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topnetheid en -hygiëne

Het skigebied Fjällby – Björkliden is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de topnetheid en -hygiëne. In de beoordeling van het seizoen 2020/2021 kreeg het skigebied in de categorie "Netheid en hygiëne" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topmilieuvriendelijkheid

Het skigebied Fjällby – Björkliden is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot milieuvriendelijk skigebied. In de beoordeling van het seizoen 2020/2021 kreeg het skigebied in de categorie "Milieuvriendelijk skigebied" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topvriendelijkheid

Het skigebied Fjällby – Björkliden is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de vriendelijkheid van het personeel. In de beoordeling van het seizoen 2020/2021 kreeg het skigebied in de categorie "Vriendelijkheid van het personeel" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Top voor gezinnen en kinderen

Het skigebied Fjällby – Björkliden is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot topskigebied voor gezinnen en kinderen. In de beoordeling van het seizoen 2020/2021 kreeg het skigebied in de categorie "Gezinnen en kinderen" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Top voor beginners

Het skigebied Fjällby – Björkliden is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot topskigebied voor beginners. In de beoordeling van het seizoen 2020/2021 kreeg het skigebied in de categorie "Beginners" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Top voor gevorderden en off-piste skiërs

Het skigebied Fjällby – Björkliden is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot topskigebied voor gevorderden en off-piste skiërs. In de beoordeling van het seizoen 2020/2021 kreeg het skigebied in de categorie "Gevorderden, off-piste skiërs" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Vermelden van de onderscheidingen - gebruiksvoorwaarden

U kunt de onderscheidingen en de tekst voor uzelf gebruiken en gratis vermelden (bijvoorbeeld op uw website, de pistekaart, een poster, in een brochure, voor reclamedoeleinden, persberichten enz.). Neem daarbij de volgende gebruiksvoorwaarden in acht:

 • De onderscheidingen (grafische weergave) mogen niet worden veranderd.
 • De onderscheidingen mogen alleen in samenhang met het onderscheiden skigebied worden gebruikt.
 • Op de websites wordt een link geplaatst naar Skiresort.be (bijv. naar uw beoordeling, uw skigebiedpagina en/of de homepage van Skiresort.be)

De onderscheidingen zijn beschikbaar in vijf talen:

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »
Tips voor de skivakantie