Oostenrijk
 • Hochstein – Lienz
  • Wereldwijd
  • Europa
  • Oostenrijk
  • Tirol
  • Oost-Tirol
  • Lienzer Dolomieten
Regio selecteren
sluiten
Continenten
Landen
Bondsstaten
Macroregio's
Toeristische regio's
Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Toppistepreparatie

Het skigebied Hochstein – Lienz is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de toppistepreparatie. In de beoordeling van het seizoen 2022/2023 kreeg het skigebied in de categorie "Pistepreparatie" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Toporiëntatie (pistekaart, informatieborden, bewegwijzering piste)

Het skigebied Hochstein – Lienz is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de toporiëntatie (pistekaart, informatieborden, bewegwijzering piste). In de beoordeling van het seizoen 2022/2023 kreeg het skigebied in de categorie "Oriëntatie (pistekaart, informatieborden, bewegwijzering piste)" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topnetheid en -hygiëne

Het skigebied Hochstein – Lienz is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de topnetheid en -hygiëne. In de beoordeling van het seizoen 2022/2023 kreeg het skigebied in de categorie "Netheid en hygiëne" met 5 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topmilieuvriendelijkheid

Het skigebied Hochstein – Lienz is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot milieuvriendelijk skigebied. In de beoordeling van het seizoen 2022/2023 kreeg het skigebied in de categorie "Milieuvriendelijk skigebied" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topvriendelijkheid

Het skigebied Hochstein – Lienz is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de vriendelijkheid van het personeel. In de beoordeling van het seizoen 2022/2023 kreeg het skigebied in de categorie "Vriendelijkheid van het personeel" met 5 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topbergrestaurants, -hutten en -horecagelegenheden

Het skigebied Hochstein – Lienz is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de topbergrestaurants, -hutten en -horecagelegenheden. In de beoordeling van het seizoen 2022/2023 kreeg het skigebied in de categorie "Bergrestaurants, hutten, horecagelegenheden" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Top voor gevorderden en off-piste skiërs

Het skigebied Hochstein – Lienz is door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot topskigebied voor gevorderden en off-piste skiërs. In de beoordeling van het seizoen 2022/2023 kreeg het skigebied in de categorie "Gevorderden, off-piste skiërs" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.be vindt u hier.

Vermelden van de onderscheidingen - gebruiksvoorwaarden

U kunt de onderscheidingen en de tekst voor uzelf gebruiken en gratis vermelden (bijvoorbeeld op uw website, de pistekaart, een poster, in een brochure, voor reclamedoeleinden, persberichten enz.). Neem daarbij de volgende gebruiksvoorwaarden in acht:

 • De onderscheidingen (grafische weergave) mogen niet worden veranderd.
 • De onderscheidingen mogen alleen in samenhang met het onderscheiden skigebied worden gebruikt.
 • Op de websites wordt een link geplaatst naar Skiresort.be (bijv. naar uw beoordeling, uw skigebiedpagina en/of de homepage van Skiresort.be)

De onderscheidingen zijn beschikbaar in vijf talen:

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »
Tips voor de skivakantie