Italië
Regio selecteren
sluiten
Continenten
Landen
Regio's
Toeristische regio's
Toeristische regio's

Horecagelegenheden Paganella – Andalo - berghutten/skihutten Paganella – Andalo

Testresultaat5 van de 5 sterren

Beoordeeld door Skiresort.be, 's werelds grootste testportaal van skigebieden.
Zo wordt er beoordeeld


Horecagelegenheden/pauzeren in het skigebied

In het hele skigebied van Paganella vindt u eersteklas horecagelegenheden. Van verse pizza tot regionale specialiteiten, u vindt het er allemaal. Er wordt erg veel waarde gehecht aan de regionale keuken.

14 bergrestaurants & skihutten


Horecagelegenhedentip

Rifugio Meriz

Bij het liftstation Meriz op 1447 m

Rifugio serveert eersteklas gerechten en heeft een bijzonder goed wijnassortiment Op de eerste verdieping vindt u een gezellige lounge en bij mooi weer is het terras erg aantrekkelijk.

Naar de website


Rifugio Pian Dosson

Bij het liftstation Dosson op 1480 m

Rifugio Pian Dosson heeft naast een zelfbedieningsgedeelte het eersteklas restaurant ‘la stube’. Hier kunt u genieten van regionale en internationale specialiteiten. Een gezellige bar op het terras maakt het aanbod compleet.

Naar de website


Rifugio La Roda

Op de top Cima Paganella op 2125 m

Het restaurant op de top van de Cima Paganella heeft een fantastisch uitzicht op het Gardameer en de Dolomieten. Een uitstekende keuken, goede wijn en regionale specialiteiten lokken de Bourgondiërs naar de top. Bij mooi weer nodigt het terras uit wat te blijven hangen onder het genot van vers gesneden ham, verse oesters en uitgelezen wijnen.

Naar de website


Berghuttentip

Rifugio Dosso Larici

Aan de Dosso Larici op 1838 m

Dosso Larici is een authentieke berghut met tegelkachel en een gezellige bar. Hier komen de wintersporters al ‘s morgens naartoe om het glas te heffen op een mooie skidag. Vanaf het terras hebt u een fantastisch uitzicht op het dal.

Naar de website



Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »

Criteria gericht aansturen
Belangrijkste beoordelingscriteria
Overige beoordelingscriteria
Bijzondere beoordelingscriteria